Comercial

Design interior pentru MAGAZINE

Vitrina magazinului vinde produsul. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ai intrat într-un magazin deși nu aveai nicio intenție în acest sens, ei bine, acest lucru este rezultatul designului de interior al spațiului comercial. Vânzarea este emoțională și concentrată prin design și amenajare pe profilul corect al potențialului client.

 

Design interior în BIROURI

Cu siguranță, biroul nu trebuie sa fie unul anost și lipsit de personalitate. Succesul în afaceri este influențat de confortul și funcționalitatea oferite de obiectele de mobilier, de curajul asumat în folosirea culorii. Te vom încânta cu amenajări moderne inedite, indiferent că este un birou individual sau un spațiu de birouri. Petrecem mult timp la birou, așa că e grozav să avem un loc unde să ne simțim bine și care să ne inspire.

 

De ce să apelezi la un designer de interior?

 

Este de la sine înțeles că vrei să-ți impresionezi partenerii. Afacerea ta poate fi pusă într-o lumină favorabilă printr-un design de interior inspirat. Un designer de interior știe să scoată din anonimat orice birou sau zonă de recepție și să adauge valoare spațiului, indiferent de mărime.

Serviciile noastre de design interior se vor axa pe nevoia ta de identificare prin brand, pe funcționalitate și soluții unice custom-made.

Stabilește o întâlnire cu noi, vei fi întâmpinat de oameni care îți vor propune un concept de design modern, axat pe design comercial tematic și care vor ține cont de dorințele tale.