Horeca

Design interior pentru HORECA

Succesul unei afaceri din domeniul HoReCa este în strânsă legătură cu designul de interior. De la definirea unui stil, la tușele sau accentele de culoare, tot spațiul trebuie să fie un refugiu în care clientul să se piardă în atmosfera creată.

Indiferent că spațiul amenajat este un hotel, o pensiune, un apartament pentru regim hotelier, un restaurant sau o cafenea, amenajarea trebuie să fie de impact. Vom pleca împreună de la a ne asigura că ai un brand puternic, că știm care este piața țintă și vom folosi și instrumente de marketing (la partea aceasta, mă ajută mult profilul economic absolvit, de management-marketing). 🙂

Va fi necesar să ne diferențiem de concurență, să creăm o amenajare originală ca afacerea ta să meargă și să funcționeze așa cum îți dorești.

 

De ce să apelezi la un designer de interior?

Pentru că detaliile contează! Știm că auzi asta des, tocmai de aceea ne punem cunoștințele și talentul la bătaie. Vrem ca fiecare spațiu să aibă șarmul și farmecul locului și în spatele fiecărei uși să se deschidă un univers plin de viață.

Țesăturile sunt alese pentru a aduce un sentiment de căldură, de intimitate și confort. Obiectele de iluminat joacă un rol important în amenajarea spațiilor si pot fi adevărate bijuterii. Constrastele dintre pereți, tavan și pardoseală sunt gândite pentru a da formă și profunzime spațiilor.

Îndrăznește să oferi altceva clientilor tăi prin design, printr-o reamenajare a spațiului.