Rezidențial

Design interior rezidențial

Spațiul în care trăim ne infuențează mai mult decât vrem să credem. Scopul unui designer de interior bun este acela de a crea un mediu echilibrat, concentrat pe nevoile de stil și funcționalitate ale fiecărui client în parte.

Pornim de la o idee în jurul căreia construim o poveste care va transforma casa ta într-o locuință de vis.

Design interior și buget controlat

Fiecare client are un buget stabilit pentru redecorare sau amenajare. Reușim să găsim soluții estetice și practice astfel încât să respectăm suma alocată și rezultatul final să fie cel așteptat. Colaborăm cu furnizori de încredere care ne ajută să facem achiziții la prețuri excelente pentru clienții noștri.

Planuri pentru achiziții și implementare

Avem mostre și cataloage în studioul nostru, din care poți alege de la materiale de construcții (vopsea, parchet, gresie, faianță), la textile pentru tapițerii (paturi, canapele, scaune și fotolii) și draperii sau perdele, la obiecte de mobilier și decorațiuni.

De ce să apelezi la un designer de interior?

Procesul de perfecționare a casei tale este unul complex care se realizează pe etape bine stabilite. Indiferent dacă este vorba despre amenajarea livingului, a spațiului pentru dormit, a bucătăriei sau a camerei pentru copii, designerul de interior va reuși să creeze un design care urmărește stilul tău de viață.

Frumosul stă în atenția pentru detalii, în armonia și contrastul de texturi, în obiectele atent selecționate puse în valoare de corpurile de iluminat.

Vrei să redecorezi? Vrei să îți reamenajezi spațiul sau o casă nouă? Hai să ne întâlnim pentru a schița un concept unic.