Despre noi

Designul de interior

fără pasiune este ca pâinea fără sare

Pasiunea cu care abordăm fiecare proiect în parte stă la baza fiecărui concept. Forma, culoarea, textura și lumina sunt instrumentele care ne ajută să punem în valoare frumosul, să-l modelăm pentru a crea interioare armonioase cu elemente aparent fără legătură, dar care puse împreună formează o poveste.

Zi de zi, ceas de ceas, fascinați de tot ceea ce înseamnă frumos și creativ, ne dedicăm designului de interior și amenajărilor interioare. Toată echipa respiră în culori, pune umărul atât la propriu, cât și la figurat pentru a dezvolta și finaliza cu succes PROIECTUL.

Concept, proiectare, liste de cumpărături detaliate, implementare, toate intră în paleta de servicii de design interior.

Adăugăm sare și piper în fiecare proiect de design interior care ajunge pe masa noastră de lucru.

design interior Brasov

 

Patricia Potecea,

omul din spatele Imagoo Design

Când te naști cu dragostea pentru frumos și nevoia de a-l împărți cu alții, soarta îți este pecetluită, vei fi un designer de interior. 🙂

Sunt un om plin de energie (pozitivă) care zâmbește din suflet, care se bucură de fiecare rază de soare, de fiecare picătură de ploaie, de fiecare om întâlnit și de fiecare carte picată în mână. Femeie, mamă și antreprenor, mi-am creat o filozofie de viață care trece dincolo de mine și se regăsește în proiectele de design interior, de care mă ocup.

Am adunat în jurul meu oameni asemenea mie, oameni deschiși care iubesc viața și care știu să se bucure și să împartă bucuria cu cei din jur. Peste 50 de proiecte de design interior și amenajare susțin cele de mai sus și îi bucură pe cei cu care am colaborat.

În fiecare proiect de amenajare interioară te regăsești tu, eu doar te ajut să te exprimi.

 

Dezvoltare personală

și perfecționare profesională

Din punctul meu de vedere, cele două merg mână în mână. Ca să găsești echilibrul într-o amenajare rezidențială sau comercială, este obligatoriu să fii un om echilibrat, ordonat, în continuă dezvoltare și deschis să îmbrățișezi idei noi. Sunt o colecționară de diplome și certificări și nu am de gând să mă opresc aici. Fiecare diplomă obținută de mine sau de unul din partenerii cu care colaborez la Imagoo Design este garanția seriozității, calității și implicării cu care fiecare proiect de amenajare interioară este tratat.

Călătoria mea continuă cu fiecare proiect de design interior preluat și susținut îndeaproape până la finalizare.

Cea mai mare mulțumire?  Este emoția cu care ne încarcă zâmbetul, încântarea și uneori lacrimile de fericire care nu pot fi stăpânite de beneficiarii lucrărilor.

Fiecare detaliu contează, creația este nelimitată.

 

Planuri de viitor

Este în firea noastră umană nevoia de a demonstra că putem mai mult. Așteptăm noi proiecte de amenajare și design interior care să ne provoace, care să ne facă să găsim soluții la care nu ne-am gândit până acum, care să ne aducă cu un pas mai aproape de perfecțiune.

Totodată, ne propunem să gestionam fiecare situație cu optimism, cu inima și sufletul pe tavă  (în cazul nostru pe plan), cu mânecile suflecate,  pregătiți de multă muncă. Știm că doar așa și satisfacțiile noastre vor fi pe măsură.