Servicii

Avantajele colaborării cu designer

Proiectul tău, indiferent de mărime și complexitate, este misiunea noastră. Te așteptăm cu un ceai cald sau o cafea aromată să stăm de vorbă despre nevoile tale în materie de design și funcționalitate. Casa sau spațiul comercial pe care ni-l pui în vedere va necesita câțiva pași foarte bine stabiliți înainte de transformare. Fiecare etapă a procesului de amenajare este importantă și necesită atenție de ambele părți.

De la concept și până la finalizarea proiectului de design interior suntem oricând dispuși să ne întâlnim, să ne auzim la telefon sau să ne vedem online pentru a dezvolta și trasa strategii, și asta, respectând BUGETUL propus de tine.

Alege pachetul care se potrivește nevoilor tale

Silver

Consultanță de decorare, concept și proiectare

Vezi detalii

Gold

Servicii de decorare și asistare la implementare

Vezi detalii

Diamond

Servicii complete de design specializat

Vezi detalii

Care sunt etapele unui proiect de design interior complet?

1
Consultanța (Brief-ul)

Întâlnirea inițială în care ne comunici nevoile și dorințele tale.

2
Stabilirea bugetului

Acest aspect este important pentru a primi cele mai potrivite propuneri de amenajare. Amenajările vor fi diferite pentru 5.000, 50.000 ori 500.000 EUR.

3
Elaborare concept (Moodboard)

Dacă nu știm UNDE vrem să ajungem, ei bine, niciodată nu vom ajunge acolo. Odată cu această etapă, promitem să te transpunem în atmosfera propusă de noi, pentru proiectul tău.

4
Plan 2D – planul de mobilare

Pentru a te asigura că toate elementele sunt pe poziții și a putea avea o imagine clară a situației, efectuăm și îți prezentăm planul de mobilare.

5
Alegerea finisajelor și a mobilierului

Pe baza necesarului de materiale și a schițelor de mobilier, cerem oferte de la furnizori (comandă) sau le achiziționăm de la magazinele de specialitate.

6
Schițe și planuri detaliate

Planuri de amplasare pentru corpurile de iluminat, prize și întrerupătoare. Planuri de amplasare a obiectelor sanitare și stereotomia băilor/bucătăriilor (planuri 2D cu modul de amplasare a plăcilor de faianță și gresie).

7
Randare 3D

Fotografii fotorealiste și tur virtual – pentru a avea primul contact cu spațiul tău și a intra în povestea creată. Este recomandat persoanelor care „nu văd bine” în spațiu.

8
Urmărirea și execuția proiectului

Urmărim fiecare etapă, pentru a ne asigura că totul merge conform planului și pentru a găsi soluții potrivite, în cazul în care „neprevăzutul” apare la ușă.

9
Alegerea obiectelor de decor și recepția lucrărilor

Când totul este gata, echilibrăm cu obiecte de decor și scoatem șampania, să ciocnim!